ULUBEYLER İLKOKULU
Mithatpaşa Mah. 10012 Sok No 5/4 Gömeç / BALIKESİR

VİZYON

ütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yere gelebilmelerini sağlamak, •Milli, Manevi, İnsani değerlerimizi kazandırmak, •Öğrencilerimize dünü tanıtmak, bugünü öğretmek, geleceğe hazırlamak. •Daha iyi bir gelecek elde etmek ve daha iyi bir dünyada yaşamak için çaba sarfetmek, •Büyük Atatürk´ün dediği gibi yurtta ve dünyada barışı sağlamak ve kalıcı hale getirmek için çalışmak, •Bâtıldan sıyrılmış Bilimin ışığında yaşamak.

MİSYON

Demokratik, Laik, Hukukun Üstünlüğüne İnanan, İnsan Haklarına Saygılı, Atatürkçü Düşünce Işığında Yurt ve Dünya Sorunlarına Duyarlı, İnsan ve Vatandaşlık Haklarına Saygılı, Barışçı, Çevreci, Gerçekçi, Girişimci, Estetik Anlayışı Gelişmiş, Kendisi ile Barışık, Kişilikli, Üretken ve Uyumlu, Kaliteyi Hayat Tarzı Olarak Benimsemiş, İyi İnsan, İyi Vatandaş, Verimli İnsan Gücünü yetiştirmeyi model alan anlayışla; kendine güvenen, neden-niçin soran-sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

100 Temel Eser Okuma Yarışmasında - Öğrencilerimiz 1., 2. ve 3.´lük ödülleri aldılar. Masa Tenisi Yarışması - Öğrencilerimiz bütün dallarda birinci oldular. Kaymakamlık Kupası - Öğrencilerimiz Voleybol Turnuvası 3 üncülük ödülü aldılar.

Taşımalı

İl merkezine 120km İlçe merkezine 7km